Klop nas sve prevario, kakvo mirno leto, budžet ogroman, dve velike zvezde na meti!

297

Liverpul će kupovati i pored prethodnih najava da će posle potrošenih 200 miliona prošlog leta biti tihi na pijaci, odnosno da nema potrebe da jure one najbolje igrače.

Ali, prihodi, više od 400 miliona evra, samo od nagrada u Ligi šampiona i zarade od TV prenosa u PL pokazuju da klub uz nekoliko prodaja ponovo ima budžet od 200 miliona.

Klop navodno ima plan da dovede dvojicu fudbalera, ako proda Lovrena učiniće sve da se dokopa Kulibalija, spremni su da sruše Van Dajkov rekord i Senegalca plate oko 110 miliona. Napoli traži 150 što je klauzula za inostranstvo pa Redsi gledaju i ka De Lihtu koji je još neodlučan.

Postoje dve varijante za napad, odnosno ofanzivu. Jedan bi bila neočekivana kupovina Grizmana što bi pomerilo sve granice, navodno je Atletiko spreman da ga proda za manje od klauzule, ako mu propadne transfer u Barselonu, a druga verovatnija je povratak Kutinja. Navodno je Klop dao zeleno svetlo, on smatra da bi se Brazilac lako ponovo uklopio u tim, da bi oplemenio vezni red i bio možda i ključ u borbi za titulu.

Ako Liverpul dovede dva igrača svetske klase, štopera i ofanzivca čini se da će biti zastrašujuće dobar. U narednoj sezoni cilj je da se osvoji titula posle 30 godina.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...