Đurić: Jedina dodirna tačka Jeremića i naroda je ponovo želja da isti oguli

108

BEOGRAD – Jedina dodirna tačka Vuka Jeremića s narodom je želja da taj isti narod ponovo „oguli, poručuje danas potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić.

Ðurić u saopštenju kaže da su politički nastupi Vuka Jeremića „otužna cirkuska predstava i putujući šou poraženog politikanta, nesposobnog da se suoči sa činjenicom da je prezren, a da je njegova šatra bez publike“.

„Jedina dodirna tačka Saveza za Srbiju s narodom je želja da se narodu ponovo oguli koža sa leđa, i to Jeremiću, koliko god on to želeo, neće proći“, uveren je Ðurić.

On ističe da se utisak građana o političkim rezultatima i nasleđu lidera Saveza za Srbiju može sažeti u jednoj rečenici: Spuštavasmo se mi na vaše uže, umalo se uže ne pretrže.

„Jeremić bi, umesto što svojim malobrojnim sledbenicima ispira mozak utopijskim pričama o svetloj budućnosti u koju će nas povesti njegova tajkunska koalicija, treba da položi račune i za gubitak Crne Gore 2006. i nelegalnu secesiju Kosova i Metohije 2008. i za pljačku veka koja se odigrala u režiji onih koji danas predvode Savez za Srbiju“, zaključuje Marko Ðurić.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...