Policija ga zaustavila zbog prebrze vožnje, ali se onda dogodila stravična nesreća (VIDEO)

1.343

Vozač kamiona MAN sa skopskim registarskim oznakama, D.N. (37) iz Kumanova završio je u pritvoru nakon užasne saobraćajne nesreće koja se dogodila na oblizanici oko Skoplja gde je život izgubilo dvoje ljudi.

Naime, dvojica policajaca koji su na tom putu vršili radarsku kontrolu, zbog prebrze vožnje zaustavili su vozilo BMV kojim je upravljao A. A. (22) iz Gostivara, grada na zapadu Severne Makedonije.

Čim je vozač BMV-a izašao iz svog automobila i prišao policajcima, u njegovo vozilo zakucao se kamion MAN, koji je vozio D. N. iz Kumanova. Od siline udara automobil BMV se zapalio i potpuno izgoreo. U njemu je na licu mesta smrtno stradao suvozač R.A. (34) iz Gostivara, koji je ostao u autu da sačeka svog prijatelja A. A.

 

 

Kada se kamion zabio u automobil marke BMW, on se zapalilo i „poleteo“ napred udarajući u parkirani policijski auto Škoda Jeti. Od siline udara i policijski auto je krenuo napred i pokosio dvojicu policijskih službenika – Safeta Bajramija (37) i G. A. (48), kao i vozača BMV A. A. koji je stajao sa policajcima koji su ga predhodno zaustavili zbog prebrze vožnje.

Svo troje su sa vozilom Hitne pomoći prevezeni u skopsku bolnicu, gde je policajac Safet Bajrami podlegao povredama.

Izvor Telegraf
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...