Drama u kući gradonačelnika Čačka

507

Čitava drama odvijala se noćas u kuću gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića kada je višestruki razbojnik provalio u porodični dom, prenosi Glas Zapadne Srbije.

„Sve se događalo u ranu zoru oko 4 sata, probudila me je supruga koja i rekla da nešto lupa u prizemlju. U prvi mah pomislio sam da je promaja ili prozor, međutim kada sam ustao i došao do stepenica čuo sam prevrtanje stvari i disanje čoveka. Iskreno nikome ne može da bude prijatno u takvoj situaciji a i deca su mi tu spavala. Vratio sam se do supruge i rekao joj da se zaključa u kupatilo i da pozove policiju, a ja sam dežurao na stepenicima plašeći se da provalnik ne krene na sprat kada policija stigne. I upravo to se dogodilo, kada je policija upala u kuću razbojnik je sa šrafcigerom krenuo prema meni. Međutim uspeo sam da ga zadržim, dok ga policija nije savladala. Ispostavilo se da je lopov već opljačkao gomilu vrednih predmeta, ali ga je odao časovnik koji je ispustio prilikom skidanja”, kaže gradonačelnik Čačka za agenciju RINA, piše Glas Zapadne Srbije.

Čačanin M.T. (34) provalio je u noći između nedelje i ponedeljka u kuću u kojoj živi gradonačelnik Čačka Milun Todorović, ekskluzivno saznaje Moravainfo.

Incident se dogodio oko 4 sata ujutru dok su članovi porodice Todorović spavali. Izvor Morave info iz policije rekao nam je da su gradonačelnik i njegova supruga, koji su bili na spratu kuće, čuli da se nešto čudno događa u prizemlju stambenog objekta u strogom centru grada i odmah pozvali policiju.

Youtube printscreen Epicentar press

Pripadnici policije došli su za nekoliko minuta i opkolili kuću. Ubrzo su ušli unutra i uhapsili razbojnika koji je bio naoružan šrafcigerom.

Reč je o višestruko osuđivanom kriminalcu M.T. (34) koji je nedavno odslužio zatvorsku kaznu. Prema nezvaničnim saznanjima Moravainfo, pretpostavlja se da je ista osoba tokom proteklih nedelja opljačkala još nekoliko kuća na teritoriji grada, među njima i objekte koji pripadaju poznatim čačanskim privrednicima.

Tužilaštvo objasnilo zbog čega je Nikola Jovanović jutros priveden na saslušanje

Izvor Moravainfo.rs, Glas Zapadne Srbije
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...