SNS: Jovanović je ignorisao pozive za saslušanje, a sada pokušava da prikupi političke poene

93

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) saopštio je danas da je potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović priveden jer se u više navrata nije odazivao na poziv za saslušanje i optužio ga da pokušava da pričama o zastrašivanju prikupi političke poene.

Jovanović: Doživeo sam jutros klasičan pokušaj zastrašivanja

„Istine radi, protiv Jovanovića je podneta krivična prijava te je više puta pozivan na saslušanje, ali se on nije odazivao. Verovatno verujući da je iznad zakona, Jovanović je ignorisao pozive za saslušanje i time kršio zakon, a sada pokušava da prikupi političke poene i govori o zastrašivanju“, navela je ta stranka.

Tužilaštvo objasnilo zbog čega je Nikola Jovanović jutros priveden na saslušanje

Gradski odbor SNS je naveo da je Narodna stranka vrlo svesno izbegla da navede tu činjenicu i da je tako pokušala da izvrši pritisak na nezavisne državne organe.

Priveden Nikola Jovanović

„Niko nije iznad zakona i nikoga partijska knjižica bilo koje stranke neće abolirati ukoliko se ogrešio o zakon, pa makar to bili Đilas, Jeremić, Obradović ili sam Jovanović. Pred zakonima Republike Srbije svi su jednaki i zaštićenih nema“, dodaje se u saopštenju.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...