Pucao u automobil, pogodio bebu u glavu (FOTO)

165

Desetomesečna Fejt Persi je u kritičnom stanju nakon što ju je jedan mladić iz Kalifornije pogodio metkom u glavu. Markos Antonio Ečartea (23) pucao je u nedelju ujutro u automobil u kojem su se nalazila beba, majka i njen prijatelj, prenosi Blic.

– Ečartea nema poštovanja prema ljudskom životu, čak ni bebinom – rekao je šef policije grada Frezno Džeri Dajer.

Ečartea je trenutno u pritvoru i čeka optužnicu zbog više prestupa, uključujući pucnjavu i ranjavanje deteta. Hirurzi su uspeli da uklone delove metka iz bebine glave. Mala Fejt je u kritičnom, ali stabilnom stanju u bolnici.

– Roditelji su slomljeni. U bolu su. Držali smo se za ruke u bolnici i molili za bebu – rekao je Dajer.

Policija je navela da je Ečartea pucao i pogodio bebu nakon što je njena majka, 18-godišnja Deziri Menag, odbila njegovo udvaranje na kućnoj žurki u Freznu. Ečartea je zgrabio Deziri za ruku, ona ga je odgurnula i ispričala drugima šta se dogodilo. Kako prenosi „Ju-es-ej tudej“, majka je kasnije ponovo pobegla od njega kad je pokušao da je posedne njemu u krilo.

Deziri je potom sa prijateljem i bebom napustila žurku. Dok je vozač isparkiravao automobil, majka je videla da im se približava Ečartea. Ispao je tri metka prema vozaču i pogodio bebu u glavu dok ju je njena majka držala na suvozačevom mestu. Policija smatra da je Ečartea znao da je beba u autu.

Ovo nije prva njegova pucnjava – Ečartea je prošlog meseca pucao u zgradu u kojoj živi novi momak njegove bivše devojke. Jedan od metaka je prošao u zid i zabio se na 30 centimetara od jednogodišnje bebe koja je tu spavala.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...