Nova generacija Xiaomi fitnes narukvice se prodaje kao alva

Verujemo da će i kod nas biti popularna

150

Ako se niste upustili u svet fitnes narukvica, koje stvarno olakšavaju praćenje fizičkih aktivnosti, Xiaomi Band 3 je naša definitivna preporuka, jer nudi fantastičan spoj korisnosti i cene (oko 5.500 dinara). Kineska kompanija nedavno je objavila i njegovog naslednika, Mi Band 4, koji se prema prvim podacima prodaje fantastično.

Prema rečima globalnog portparola kompanije Donovana Sunga, Xiaomi je isporučio milion jedinica za samo osam dana od lansiranja. To je novi rekord za „brata Šomija“, što znači da bi Band 4 lako mogao da postane najprodavanija fitnes narukvica ove kompanije.

Komentari i prve recenzije narukvice su svi od reda odlični, ali imamo sada i loše vesti za vas. Narukvice, naime, još nema u Srbiji, a prema prvim informacijama, trebalo bi da stigne do kraja leta.

Od novosti koje „četvorka“ donosi, tu je displej u boji, AMOLED ekran, otpornost na vodu do pet atmosfera, Bluetooth 5.0, senzor po šest osa, funkcionalnost AI asistenta. Tu su i stare opcije, kao što je praćenje rada srca, praćenje svih aktivnosti, fenomenalna baterija i sve to po jako niskoj ceni.

„Četvorka“ će imati dve verzije. Jedna će imati bateriju od 125 miliamper časova i NFC opcije, a kompanija procenjuje da će trajati oko 15 dana. Standardna će imati bateriju od 135 mAh, bez NFC mogućnosti, ali čija će baterija držati do 20 dana.

Mi Band 4 košta 42 dolara u SAD, dok je cena u Kini oko 24 dolara za standardnu i 33 za Mi Band 4 NFC.

Ne znamo koliko će koštati kada stigne u Srbiju.

Izvor Techbrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...