Policajci joj priredili „dan za pamćenje“, ispunili joj životnu želju

87

Britanski policajci uhapsili su Džosi Bird (93) i tako ispunili njenu „životnu želju“, budući da nikada nije bila „sa druge strane zakona“, saopštila je njena unuka Pem Smit.

Pemi je na Tviteru napisala da Džosi u poslednje vreme nije baš najboljeg zdravlja i da je želela „da bude uhapšena pre nego što bude kasno“.

Džosi je tvrdila da se celog života „uzorno ponašala“ i da je htela da sazna „kakav je osećaj biti zločest“. Policijski službenici stavili su Džosi lisice i priveli je, ali je umesto smeštaja u zatvorskoj ćeliji u policijskoj stanici poslužena čajem i kolačem. Džosi je rekla da su je dvojica policajaca privela zbog pljačke prodavnice.

Pem je rekla da je Džosina želja da bude uhapšena proizašla iz ljubavi prema policijskim dramama koje je gledala na televiziji.

Glavni inspektor policije Šireg Mančestera Denis Paj izjavila je da su policajci imali priliku da ispune želju starijoj dami i da joj prirede dan za pamćenje.

„Drago nam je što smo zaslužni za osmeh jedne starije dame i što smo sklonili jednu stavku sa njenog spiska“, istakla je Pajeva.

Izvor N1
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...