Radnici koji su povređeni prilikom eksplozije na gradilištu u Nišu pušteni na kućno lečenje

94

NIŠ – Trojica turskih državljana, koji su danas, oko 15 časova, zbog povreda zadobijenih na jednom od niških gradilišta na kome su radili, primljeni u Urgentni centar Kliničkog centra Niš, otpušteni su na dalje kućno lečenje, nakon što su urađene kompletne dijagnostike i sve medicinske pretrage.

Kako je saopšteno, odmah po prijemu u ambulante i sobu za reanimaciju Urgentnog centra, turski državljani A.A. (49), D.S. (24) i K.U. (44), sagledani su od strane čitavog tima dežurnih lekara, te je nakon urađene kompletne dijagnostike, utvrđeno da su sva trojica, na svu sreću, zadobili lake telesne povrede u vidu površinskih ogrebotina i nagnječenja ekstremiteta.

Eksplozija na gradilištu u Nišu: Buldožer zakačio bombu, tri radnika povređena

 

Nakon previjanja i davanja terapije, a na osnovu stručnog mišljenja i odluke lekara specijalista niškog Kliničkog centra, sva tri pacijenta, otpuštena su na dalje kućno lečenje.

Odmah po prijemu, povređene turske državljane obišli su članovi rukovodstva niškog Kliničkog centra i gradonačelnik Niša, Darko Bulatović, koji su ponudili svu potrebnu pomoć i kontaktirali sa turskim ambasadorom, koji je i lično razgovarao sa zbrinutim pacijentima, kaže se u saopštenju.

Tri radnika su povređena na gradilištu u naselju Stevan Sinđelić u Nišu, kada je došlo do eksplozije tokom izvođenja radova, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi Niš.

Do eksplozije je došlo kada je bager zakačio eksplozivnu napravu, a pretpostavlja se da je reč o bombi.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...