Samsung ne sedi skrštenih ruku, već se sprema druga generacija „savitljivog“, evo kad ga možemo očekivati

Prva generacija još nije u prodaji, a već se sprema druga

193

Samsung je zimus prikazao svoj savitljivi telefon, Galaxy Fold, ali on se još nije pojavio u prodaji. Kompanija, međutim, već priprema njegovog naslednika, javlja korejska publikacija The Elec report, a prevode nam dobri ljudi sa ZDNet.

Prema ovim navodima, druga generacija Folda će imati istu tehnologiju savijanja kao i sadašnja, ali će imati ekran od osam inča, kao i S Pen. Samsung je navodno već tražio od svog partnera koji proizvodi olovke da napravi model S Pena koji bi mogao da stane u drugi Fold.

Očekuje se da će proizvodnja uređaja početi u avgustu, nakon očekivanog predstavljanja modela Note 10.

Isti izvori navode da će druga generacija Galaxy Folda biti otkrivena najranije u decembru, a da će se u prodaji naći početkom sledeće godine.

Sadašnji fold ima ekran dijagonale 4,6 inča kada je zatvoren i 7,3 inča kada se otvori. On je prvobitno trebalo da se nađe u prodaji u aprilu, ali je prodaja odložena na neodređeno zbog problema sa ekranom.

Čelnici kompanije su više puta govorili da će objaviti novi datum prodaje uređaja, ali njega još nema. Prodavci prve generacije Folda dobili su naređenje da budu na „stend baju“, odnosno da budu spremni za prodaju čim se odredi datum prodaje.

Izvor Techbrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...