Komšije ga nisu viđale danima, a kada je policija ušla u stan zatekla je jeziv prizor

579

JAGODINA – Beživotno telo muškarca (68), koji je živeo u stanu u zgradi D4 u ulici Kragujevačkog oktobra, u četvrtak su pronašli pripadnici jagodinskog MUP.

Stanari su osećali da iz njegovog stana dopire nepodnošljiv smrad, a kako vlasnika odavno nisu videli, prijavili su policiji.

Komšije kažu da su leš pronašli zagnjuren u hrpi đubreta i da je čitav stan bio kao prava deponija, s koje smeće godinama nije iznošeno.

Dodaju da su policajci zbog nesnosnog smrada nosili zaštitne maske i da su zbog nagomilanog otpada u sobu u kojoj je bio leš i koja je bila zaključana – ušli kroz prozor, prenose „Novosti“.

Niko od njih nije znao ime pokojnika. Kako kažu, bio je osobenjak i samotnjak, radio je kao kurir u opštini, a pre nekoliko godina je penzionisan.

Likica Kovačević dodala je da se iz njegovog stana smrad, doduše manjeg intenziteta, osećao još od kada se ona doselila 1999. godine.

„Komunalna služba je očistila stan i iznela tri prepuna kontejnera đubreta. Užas! U stanu je imao i kantu benzina. Ko zna šta je hteo s njom da učini“,  pita se Likica.

Izvor Večernje novosti
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...