Da li je Pavkov pogrešio, ovo je zarada koju je odbio u Kini?

601

Neprijatno iznenađenje doživeo je pre par dana napadač Crvene zvezde Milan Pavkov, o čemu se i dalje piše u medijima.

Izgledalo je da je njegov transfer u kineski Đangsu završen, da je sve dogovoreno, pogotovo što je Pavkov napustio pripreme u Austriji, pozdravio se sa saigračima i ljudima iz kluba i krenuo u novu avanturu.

Zvezda je trebalo da na ime obeštećenja dobije tri miliona evra, od toga bi 30 posto prosledila niškom Radničkom, ali kako naši fudbalski radnici često vole da kažu “prelazni rok je živa stvar“, sve je moguće.

Upravo se to pokazalo i na primeru Pavkova.

Kako danas prenosi “Informer“, pozivajući se na svoj izvor, on je najpre sa Kinezima dogovorio platu od dva miliona evra godišnje, ali kada je otišao na potpisivanje ugovora, ova suma je umanjena za pola miliona.

Prema tim saznanjima, Zvezdin napadač nije pristao na platu od milion i po i to je bio razlog zbog čega se iz Kine vratio neobavljenog posla.

Naerednih dana se očekuje i dolazak Portugalca Tomanea iz Tondele, Boaći je još uvek tu, pa Pavkovu neće biti lako da se izbori za ulogu prvog napadača u narednoj sezoni.

Naravno, on će ponovo dobiti dozvolu za odlazak ukoliko stigne neka nova ponuda, ali šta ako ne stigne? Teško je u ovom trenutku reći kakve su šanse da na njegovu adresu stigne još neka tako unosna ponuda. Alo, ko zna, možda mu se na jesen ponovi još neka utakmica kao ona protiv Liverpula koja ga je proslavila. U tom slučaju sigurno ne bi žalio što je odbio Kineze.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...