Saši Iliću baš ne daju u penziju, hoće li se desiti senzacionalni transfer i šta u Partizanu rade po tom pitanju?

483

Pre nekoliko dana pojavila se senzacionaolna informacija da Mladost iz Lučana, konkretno njihov trener Neško Milovanović, pokušava da angažuje legendarnog kapitena Partizana Sašu Ilića.

Kontakti su uspostavljeni, Ilić je dobio ponudu, ali ju je u startu odbio, poručujući Lučancima da je zaista završio karijeru i da nema nameru da tu odluku menja.

Međutim, i pored takvog Ilićevog odgovora, Lučanci ne odustaju!

Neško Milovanović je to potvrdio u razgovoru za današnji “Žurnal“.

“Sale mi je rekao da je napustio fudbal, ali ne predajemo se, bićemo uporni u pokušajima.

Saša je najbolji vezni igrač u Srbiji, pravi plejmejker. Ume da reši utakmicu iz dva poteza. Kad bi došao u Lučane, podigao bi nivo ekipe, a bio bi to i dobar marketinški potez, jer bi još više dece krenulo da trenira fudbal“, istakao je Milovanović.

Za to vreme, fudbaleri Partizana u svojim izjavama ističu da im dojučerašnji kapiten mnogo nedostaje, ali postavlja se pitanje šta uprava radi i imali neku novu ponudu za legendarnog kapitena.

Podsetimo, tokom proleća nije postignut dogovor da Ilić postane sportski direktor, ali postoje i druge opcije, o kojima se od završetka sezone više i ne govori u javnosti.

Nenad Milijaš, na primer, već uveliko radi u stručnom štabu Vladana Milojevića u Crvenoj zvezdi, a karijeru je završio istog dana kad i Ilić…

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...