Vučić: Lako je onima koji ne rade ništa osim što gledaju da nešto dobacuju svaki dan

352

KRALJEVO – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upitao je danas koje to obećanje građanima četiri beogradske mesne zajedice – Ovče, Borče, Krnjače i Koteža, nakon nedavnih poplava nije ispunjeno, kako se navodi na naslovnoj strani jednog medija, uz opasku da se kanalizaciona mreža ne pravi za tri dana.

Odgovarajući na pitanje novinara da prokometariše navode tog medija, Vučić je upitao kako je moguće da izgradi kanalizaciju za tri dana i ponovio da će 4. jula grad Beograd i Evropska investiciona banka potpisati ugovor o donaciji u vrednosti od 1,1 milion evra za izgradnju kanalizacione mreže za taj deo Palilule.

„Kada se uradi projekat, počećemo sa izgradnjom kanalizacije. To je dugoročno rešenje za građane tog dela opštine Palilula. Naši ljudi su na terenu, bore se da se voda izvuče, čiste kanale…“, rekao je Vučić u Kraljevu nakon sastanka sa predstavnicima Srba iz regiona.

Kaže da država svoj posao radi vredno, i ocenio da je lako onima koji ne rade ništa osim što gledaju da nešto dobacuju svaki dan i da, kako kaže, gledaju šta mogu da pokvare.

„Zadovoljan sam trudom naših ljudi, uvek može bolje, ali ono što sam obećao, iako je to mnogo teško, iako to njima nije ni palo na pamet da uradim, onima koji takve novine podržavaju. Ogroman novac je u pitanju, mi ćemo obezbediti sredstva i u potpunosti ispuniti obećanje građanima“, podvukao je Vučić.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...