Brnabić: 3,5 milijardi evra stranih investicija u 2018.

160

SOMBOR – U Srbiju je u prošloj godini ušlo tri i po milijarde evra direktnih stranih investicija, rekla je danas premijerka Ana Brnabić i istakla da je tome najviše doprineo predsednik Aleksandar Vučić.

„Najvažnija pomoć Vladi Srbije u dovođenju stranih investitora i otvaranju novih radnih mesta bila je upravo od predsednika Republike jer je on svojim kredibilitetom i poštovanjem koje uživa u celom svetu svaki put pozivao strane partnere da investiraju u Srbiji“, rekla je Brnabić u Somboru gde se u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ obratila građanima.

Premijerka je navela i da je od 2012. otvoreno 700,000 radnih mesta, te pomenula da se danas navršava tačno dve godine kako je došla na čelo Vlade.

„Dve godine od kad imama najveću čast na svetu da radim za svoju državu Srbiju i svoj narod. Dala sam sve od sebe i nastaviću da dajem sve od sebe“, poručila je.

Navela je da je na toj poziciji, pre svega, zahvaljujući bezgraničnom i ogromnom poverenju koje joj je pružio predsednik Vučić.

Na tome je, kako je rekla, zahvalna i njemu i građanima koji su verovali da tim nakon Aleksandra Vučiha koji je „bio najbolji predsednik Vlade decenijama unazad u Srbiji“ može da nastavi da nadograđuje sve ono što je on uradio.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...