U Đangsuu ne žale za Pavkovim, evo ko je njihova nova meta! (FOTO)

478

Crvena zvezda je prošle godine ostvarila aranžman iz snova sa kineskim Đangsuom, koji je najpre kupio Ričmonda Boaćija za 5.5 miliona evra, a onda ga vratio u Zvezdu šest meseci kasnije za 2.5 miliona.

Ovog leta bi crveno-beli mogli dodatno da zarade na Boaćiju ukoliko stigne neka povoljna ponuda, ali sa Milanom Pavkovim im za sada ne ide kako su očekivali.

I za njega je Đangsu pokazao interesovanje, ali nije bio izdašan kao u Boaćijevom slučaju. Zvezdi je za Pavkova ponudio tri miliona evra, što su crveno-beli prihvatili, ali je problem nastao jer samom igraču prema dostupnim informacijama nisu želeli da u ugovor stave dogovorenu zaradu od dva miliona, već “samo“ milion i po.

Pavkov se vratio neobavljenog posla iz Kine, a iako su ovih postojali nagoveštaji da bi naknadno moglo da dođe do dogovora, izgleda da od toga nema ništa.

U Đangsuu sada imaju drugu metu, a to je napadač Mihajlovićeve Bolonje, Federiko Santander.

Paragvajski internacionalac ima 28 godina, u Bolonju je stigao prošlog leta iz Kopenhagena za 6.5 miliona evra i u minuloj sezoni Serije A je na 34 utakmice postigao osam golova, uz tri asistencije.

Vrednost mu se na “Transfermarktu“ procenjuje na šest miliona evra, ali pitanje je da li će Kinezi biti baš toliko izdašni.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...