Prve rekacije Željka Mitrovića na presudu sinu, roditelji nastradale devojke najavili žalbu

2.787

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović o presudi njegovom sinu Aleksandru Mitroviću zbog ubistva devojke na pešačkom prelazu, na Tviteru je napisao je osuđen nevin.

„Posle tri veštačenja, koje nisam tražio ja ili moj sin Aleksandar, već tužilaštvo, sva tri su potvrdila da moj sin Aleksandar nije krivm ali je danas sud osudio mog sina samo zato što je moj sin! E, moj časni sude!“, napisao je Željko Mitrović na Tviteru.

Aleksandar Mitrović osuđen je na 12 meseci nošenja nanogvice u stanu i zabranu upravljanja motornim vozilom godinu dana, zbog saobraćajne nesreće u julu 2013. kada je na pešačkom prelazu u Ustaničkoj ulici pregazio 17-godišnju Andreu Bojanić.

Otac nastradale Andree Bojanić najavio je da će podneti žalbu na odluku da sin vlasnika „Pinka“ Željka Mitrovića nosi nanogvicu 12 meseci.

Savo Bojanić izjavio je da je odluka Prvog osnovnog suda u Beogradu u slučaju sina vlasnika Pinka Aleksandra Mitrovića „presuda ocu, a ne sinu“ i da je reč o „politički motivisanoj presudi“.

Kako prenosi portal Raskrikavanje, Savo Bojanić je najavio da će podneti žalbu na tu odluku a taj portal navodi da je žalbu najavilo i Prvo osnovno tužilaštvo.

Izvor b92
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...