Sale Đorđević o zrelosti Kalinića, praktično precrtao još tri imena?!

625

Aleksandar Đorđević je sve iznenadio kada je sa spiska reprezentativaca skratio Nikolu Kalinića i Nemanju Nedovića.

Nije bilo previše komentara oko izostanaka pomenute dvojice, Kalinić nije imao odgovor i želeo je da sve bude bez komentara, a Nedović je rekao da će biti veran navijač reprezentacije, ali je nagovestio da je preko Tvitera saznao da je otpisan.

Sale Đorđević je prokomentarisao za „Žurnal“ Nikolu Kalinića, a reči o Nedoviću su izostale. Ipak, rekao je da sve želi da ostane između njih.

„Svi igrači znaju zašto ih nema, ali dozvolite da to ostane između nas. Razgovarao sam sa Kalinićem u ponedeljak i on je reagovao izuzetno pozitivno i zrelo. Razumeo je i shvatio priču zašto ga sada nema. Međutim, njegovo nastupanje u reprezentaciji nije završeno, u budućnosti, kao i do sada, zavisi od forme, terena, rezultata i ponašanja„, rekao je Đorđević.

Na spisku je 18 imena, ali je veoma izvesno da će trojica otpasti. To su Dejan Todorović, Milan Mačvan i Ognjen Kuzmić.

Oni će biti sa nama na pripremama kako bi što pre nakon povreda vratili u formu, što će im i te kako značiti, kako za igre u klubu, tako i u reprezentaciji. Naravno, razmišljali smo i o igračima koji će moći da se odazovu za prozore kvalifikacija za Evrobasket. Najvažnije je sada Svetsko prvenstvo, ali važno je i ono što će doći posle toga. Sve radimo planski„, rekao je Đorđević za „Žurnal“.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...