Samsung navodno završio redizajn „savitljivog“, ali se još ne zna kada će u prodaju

Telefon je zanimljiv, ali ga prate problemi

215

Samsung i dalje nije objavio datum kada će se njegov savitljivi telefon, Fold, naći na tržištu, ali Bloomberg javlja, pozivajući se na svoje izvore, da je korejska kompanija završila redizajn uređaja, za samo dva meseca.

Fold je najavljen u februaru, a trebalo je da se nađe u prodaji u aprilu, ali je odložen zbog problema sa ekranom, odnosno ivice koja se pojavljivala na njemu. Sada bi ceo uređaj trebalo da bude pokriven zaštitnim slojem, koji je uvučen u ivice, tako da ne može greškom da se izvuče.

Nadamo se da će smanjiti i nabor u sredini ekrana.

Navodno je i zglob telefona preuređen, tako da je i on sada u skladu sa ekranom, a povlači i zaštitni sloj kada se otvori.

Ako ste zaboravili, Fold će koštati oko 2.000 evra.

Ako je sve ovo tačno, a Bloomberg je inače vrlo pouzdan, uskoro će Fold početi masovno da se proizvodi u Vijetnamu, ali datum nećemo skoro dobiti.

Samsung će 7. avgusta predstaviti dugo očekivani Note 10, ali Bloomberg navodi na tom događaju neće objaviti datum izlaska Folda, niti će ga predstaviti u isto vreme, kao što se nagađalo. Sve u svemu, „savitljivi“ bi trebalo da bude spreman do kraja godine.

Izvor Techbrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...