Matić napušta Junajted, mogao bi ovde da nastavi karijeru?

Novi veliki derbi grada za srpskog internacionalca?

1.033
Sudbina Nemanje Matića je i dalje neizvesna. Naime, ako stigne Kros u trampi za Pogbu, kao i mlađani Longstaf iz Njukasla, pozicije Srbina bi mogle da budu značajno slabije.

Solskjer namerava da forsira mlađe igrače, tu je MekTominaj, pa se spekuliše da bi Matić u potrazi za većom minutažom mogao da napusti „Old Traford“.

Jedna od opcija je bila i Kina, ali kako saznajemo, naš reprezentativac smatra da još može da igra na vrhunskom nivou i ne želi da napusti Evropu.

Navodno je Inter ponudio trampu Junajtedu, Naingolana za Matića, jasnoi, žele da se oslobode problematičnog Belgijanca, a bilo bi zanimljivo videti novu saradnju Kontea i Srbina. Italijanu zameraju što je pustio Matića u Junajted, Konte je oduvek tvrdio da je to bila odluka kluba.

Druga varijanta je Milan. Pominje se Peđa Mijatović kao posrednik, on je Bobanu i Maldiniju predložio baš Matića kao igrača veznog reda koji bi mnogo značio Milanu. „Rosoneri“ žele i Matiju Nastasića ili Dejana Lovrena kao rešenje u odbrani, navodno bi prodali Kesija. možda i Bilju, posle dolaska Benasera i okrenuli se Matiću kao idealnom rešenju na poziciji zadnjeg veznog.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...