Izgleda da nam stiže novi Xiaomi telefon iz serije Android One (FOTO)

Dobre vesti za ljubitelje "čistog" operativnog sistema

313

Xiaomi Mi A2 bili su sasvim pristojan primerak u svetu Android One, kombinujući „čisti“ operativni sistem i prihvatljivu cenu sa dobrim specifikacijama. Kompanija sada, međutim, ne želi da se zaustavi, kao što primećuje Android Authority, koji je na internetu pronašao još jedan Android One Xiaomi telefon.

Novi „Šomijev“ telefon nalazi se na spisku FCC, a kao broj modela zapisan je M1906F9SH. Na sajtu se, međutim, nalazi i zadnja strana telefona, na kojoj piše „48MP AI camera“, kao i oznaka Android One.

foto: Android Authority

Logično je, dakle, pretpostaviti da gledamo seriju Mi A3. Osim toga, treba primetiti da pozadi nema čitača otiska prsta, što navodi da se senzor nalazi ili sa prednje strane ili ispod displeja. XDA-Developers javio je ranije da Xiaomi radi na dva telefona iz serije Android One na kojima se senzor otiska prsta nalazi sa unutrašnje strane. Sve to zajedno navodi da bi ovo vrlo lako mogao biti jedan od njih.

Broj modela telefona (M1906F9SH) takođe se slaže sa Xiaomi telefonom primećenim na sajtu TENAA prošlog meseca (sa serijskim brojem M1906F9SC). Unos na sajtu TENAA prikazuje telefon koji liči na ranije prikazani Mi CC 9e, odnosno neku sličnu verziju tog telefona. Specifikacije takođe odgovaraju telefonu objavljenom u junu.

Xiaomi Mi CC 9e ima čipset Snapdragon 665, selfi kameru od 32 MP, kao i urez u obliku kapljice. Sistemski ima 4 i 6 GB RAM-a, do 128 GB prostora i bateriju od 4.000 miliamper časova. Telefon nudi i sistem trostrukih kamera pozadi, koji čine senzor od 48 MP, 8 MP ultra široki objektiv kao i dubinski senzor od 2MP. I da, telefon ima čitač otiska prsta u ekranu, koji ima dijagonalu od 6 inča i 720p OLED ekran.

Ukratko rečeno, ako je novi Xiaomi Android One telefon zasnovan na Mi CC 9e, onda nas čeka bogato iskustvo sa mnogo opcija.

Izvor Techbrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...