Partizan ima “paklenu konkurenciju“ na poziciji koja mu godinama “škripi“?!

631
Sve više je iznenađenja koje trener Partizana Savo Miloševićpriređuje kada je u pitanju status levog beka Slobodana Uroševićaovog leta.
Ovaj momak je uživao puno poverenje šefa struke crno-belih u finišu prošle sezone, onda je iznenada “precrtan“ pred početak prvog dela priprema na Zlatiboru, da bi opet iznenada vraćen pred put u Sloveniju i sinoć je u meču protiv Olimpije u Ljubljani (0:1) bio u startnoj postavi.
Mnogi su očekivali da će ove sezone mladi Zlatan Šehović da dobije prednost na mestu levog beka, a da uz njega bude i iskusni Rajkoi Brežančić koji se vratio iz Malage, ali izgleda da se Urošević opet nameće.
Iako mnogi smatraju da je baš ova pozicija već nekoliko sezona unazad Partizanova velika boljka, Urošević na to gleda znatno drugačije, bar kada je sledeća sezona u pitanju.
 
“Paklena konkurencija, biće teško izboriti se sa poziciju, meni, ali i njima. Ko bude bolji – igraće“, izjavio je Urošević, a prenosi “Žurnal“.
O tome zbog čega je izostavljen sa prvog dela priprema nije želeo previše da govori. I nije bio samo on, već i neki drugi igrači, poput Nikolića, Valijentea…
 
“Razgovarali smo sa rukovodstvom i šefom, razumite – ne bih sad detaljno o tome, još je sveže. U najkraćem, rečeno nam je da ostajemo, za sada, u Beogradu i – videćemo za dalje. Naravno, bio sam malo razočaran, normalno – ne ideš sa ekipom. Ja sam se, u međuvremenu, vratio, možda će sutra još neko“, zaključio je Urošević.
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...