Pogledajte Huawei Mate 30 Pro u svoj svojoj raskoši (VIDEO)

Sprema se naslednik ovogodišnjeg hita, a izgledaće prelepo

320

Huawei vredno radi na svom novom flagshipu, nasledniku fantastičnog Mate 20 Pro. Naslednik će navodno imati sistem od četiri kamere pozadi, kakav ima njegov „rođak“ P30 Pro, ali „fora“ je što će sada kamere biti poređane u krugu pozadi, umesto u kvadratu, odnosno pravougaoniku kao do sada.

Huawei je prošle godine debitovao kvadratom pozadi, a taj trend će izgleda prihvatiti i Apple i Google na svojim telefonima. To smo videli, ali ako sada želite da vidite novi dizajn u pokretu i akciji, tu je cenjeni YouTube kreator Concept Creator, koji je napravio fantastičan video na osnovu dosadašnjih glasina.

Pogledajte:

Prošlogodišnji Mate 20 i Mate 20 Pro imali su prošle godine tri kamere pozadi, dok je LED blic činio četvrtu tačku geometrijskog kvadrata. Mate 30 je navodno premestio LED blic u sredinu kruga, dok su kamere postavljene na istoj udaljenosti od centra, unutar kruga.

Ono što se ne zna je šta će te četiri kamere pozadi raditi. Pretpostavlja se da će Mate 30 imati sličan zum kao sadašnji kralj mobilne fotografije, P30, odnosno 5x optički, odnosno 10x hibridni.

Ono što ostaje nejasno jeste softver koji će se nalaziti na telefonu koji treba da izađe u oktobru. Kao što znate, SAD su uvele blokadu za Huawei, što u praksi znači da, ako se nešto ne promeni, svaki uređaj kineskog proizvođača koji se pojavi posle 19. avgusta neće moći da ima najnoviju verziju Androida.

Podsetimo samo da Huawei uveliko radi na razvoju svog operativnog sistema, koji bi navodno trebalo da se pojavi najkasnije do proleća. Šuška se da bi uz Mate 30 Pro mogao da se pokaže i novi operativni sistem, ali to su samo glasine. Za sad.

Izvor Techbrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...