Užas na plaži: Staford ujeo dečaka za ruku dok se kupao

2.102

Na šibenskoj plaži se dogodio incident kada je petogodišnjeg dečaka pas ugrizao za ruku dok se kupao, a 40-godišnji vlasnik staforda uopšte pritom na to nije reagovao.

Incident se dogodio u uvali Duboka, ali srećnom nije završio tragično, već samo s povredama.

Petogodišnjeg dečaka je pas ugrizao za ruku dok se kupao, a 40-godišnji vlasnik staforda uopšte na to nije reagovao i uošte ga nije bilo briga da li je dečak dobro, preneli su hrvatski mediji.

”Dečak je tom prilikom zadobilo lakše telesne povrede, a vlasnik psa je novčano kažnjen na licu mesta zbog držanja životinja bez nadzora. O incidentu ćemo izvestiti veterinarsku inspekciju”, kazala je za portal ŠibenikIN porotparolka šibenske policije Marica Kosor.

Majka dečaka, Snežana Danilović ispričala da je 40-godišnjak, dok su se njena deca kupala, na plažu došao sa ženom i tri psa.

Pse su pustili u more bez povodca i brnjice i u jednom trenutku jedan od pasa, staford, krenuo prema njenom petogodišnjem sinu i ugrizao ga za ruku.

“Jedan deo zuba probio je sinu kožu, a sreća u nesreći bila je što je suprugov brat bio pored malog i uspeo ga je da odbrani od ponovnog napada psa. Vlasnik je na plažu doveo tri psa i svi su bili bez uzice. Jedan je mislim bio stafordski terijer, drugi doga argentino, a treći neki mali mešanac“, ispričala je majka.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...