Dodik prošao tunelom kod Zenice, radnici tvrde da je uradio nešto što niko nije očekivao

187

Otkad su počeli radovi na rekonstrukciji tunela Vranduk kod Zenice, hiljade vozača koji prolaze ovom deonicom, osim što negoduju zbog samih radova i kilometarskih kolona, dosta kritika upućuju i na adresu radnika.

I dok su to sasvim “obični ljudi” koji zarađuju za svoju platu, često se dešava da im vozači dobacuju, psuju, a oni pijani znaju preći u drugu saobraćajnicu i tako im ugroziti živote, piše Avaz.

Međutim, da se znaju desiti i lepe stvari, govori sinoćnji primer, kada je tunelom, tvrdi radnik firme “Hering”, koja je i izvođač radova na rekonstrukciji, prošao Milorad Dodik, predsedavajući Predsedništva BiH.

„I dok nam pojedinci psuju majku, naišao je Milorad Dodik kroz tunel i radnike počastio sa 100 evra (200 KM)“, tvrdi radnik.

Radnici su se od tog novca počastili sokovima, a itekako im znači što ima i onih koji razumeju njihov trud koji svakodnevno ulažu u radove na tunelu Vranduk te da oni rade onoliko koliko je zapravo u njihovoj mogućnosti, prenosi Srpskainfo.

Na ovom nesvakidašnjem gestu, pogotovo od predsedavajućeg Predsedništva BiH, radnici su neizmerno zahvalni.

Inače, rok za završetak radova na tunelu Vranduk je mart naredne godine, kada će biti okončan haos koji mesecima vlada na najfrekventnijem putu u Federaciji BiH, onom M-17.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...