Neočekivani problemi za Trinkijerija, mora da menja plan pojačanja, ni “kuća na moru“ nije pomogla za najveću želju!

873
I dok Crvena zvezda već polako kompletira roster za sledeću sezonu, u Partizanu su tek na početku prelaznog roka.
Do sada su crno-beli angažovali plejmejkera Nemanju Gordića i krilnog centra Rašona Tomasa, a u razgovoru za “Žurnal“, trener crno-belih Andrea Trinkijeri je otkrio zbog čega je izabrao ovu dvojicu igrača.
“Energija! Neviđena energija“, odgovor je Trinkijerija kada je u pitanju Tomas, bivši igrač Sasarija, a kada je u pitanju Gordić, tu ima nekih drugih razloga, koje italijanski stručnjiak nije očekivao.
“Prvo sam pokušao da nađem domaće igrače. Još me boli koliko su mi vrata zatvorili direktno u nos. Nije moglo ni da se priča o domaćim igračima.
 
To je za mene bilo neočekivano.
 
Voleo bih da napravimn ekipu sa mnogo domaćih igrača, ali to nije bilo moguće. Onda žemo tražiti drugačije. Šta je najsličnije najboljim domaćim igračima? Nemanja Gordić!
 
Već je bio u Partizanu, već je donosio titulu, zna ligu, ima srce kao bik. Ima i iskustvo, izuzetno je motivisasn. Za mene je bilo lako da razmišljam o njemu“, istakao je Trinkijeri.
S tim u vezi, Trinkijeri naglašava da je ove sezone posebno teško selektirati tim kada nisi u Evroligi, jer od ove sezone su dva kluba više u elitnom evropskom takmičenju, što prema mišljenju Partizanovogh trenera znači i “30 igrača manje za ostale“.
Ipak, ono što ga je najneprijatnije iznenadilo, jeste negativan odgovor Dragana Milosavljevića.
“On je bio ‘metar u golu’. Probao sam čak i u kuću na moru da ga dovedem, ali onda je lopta izbačena iz gola. Ima dobrih domaćih igrača, ali su trenutno za nas nedostupni“, poručio je Trinkijeri.
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...