Skandal u bolnici u Požarevcu: Pokojnike iznose kroz prozor (VIDEO)

215

Javnost je zadnjih dana šokirana video snimkom iz požarevačke bolnice koji kruži društvenim mrežama, a na kojem se vidi kako kovčeg s telom pokojnika iznose kroz prozor.

„Ta služba koja to radi, to ništa ne funkcioniše i na kraju su nam rekli da moramo da izbacimo tetku kroz prozor“, rekao za televiziju Prva sestrić preminule Živanke,  kojem su u bolnici rekli da njeno telo više nije njihova briga.

Snimak bizarnog čina iznošenja sanduka sa pokojnicom kroz prozor napravljen pre šest dana i šerovan je na društvenim mrežama.  Na njemu se vidi kako trojica muškaraca sa prizemnog prozora iznose kovčeg i prenose ga u vozilo za pogrebne usluge. Čuje se i glas autora snimka, koji komentariše kako se poštuju pokojnici.

#Pozarevac 7 juli #SerbiaZlatno doba Srbije … Bolnica … !!! #KosovoSerbia

Gepostet von Politicki-Magazin Vranje am Sonntag, 7. Juli 2019

„Videli ste, danas je 4. jul 2019. Iznošenje mrtvaka kroz prozor. To je hvala direktoru, koji odlučuje o tome. Zadnja počast mrtvacima, kako se izbacuju. Toliko.“ – rekao je muški glas.

Video je, kako saznaje portal Republika, napravio čovek koji živi u Švedskoj, a pokojnica je njegova tetka.

Novinari portala Espresso su pozvali pogrebno preduzeće, čije je ime ispisano na kombiju na snimku, i saznali su da je situacija u kapeli požarevačke bolnice u rasulu od početka ovog meseca.

„Kapela je normalno radila do 1. jula, a onda je istekao ugovor sa bolnicom, sad se ne zna ko će je preuzeti. Ne znamo kome da se obratimo, a ne vidim rešenje u skorijem periodu“ – kazao je Aca Stevanović iz ovog pogrebnog preduzeća.

Izvor Republika,Espresso,N1
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...