Trudnica iz Bijeljine spasila dečaka (4) iz Srbije na bazenu u Grčkoj

1.205

Bijeljinka Dragana Lalić spasla je od utapanja četvorogodišnjeg mališana iz Srbije samo nekoliko sati pre oluje koja je sinoć pogodila Halikidiki, javljaju čitaoci portala InfoBijeljina koji borave u ovom poznatom letovalištu u blizini Soluna.

Trudnica Dragana Lalić bila je na bazenu u hotelskom kompleksu kada je četvorogodišnji dečak iz Srbije, sam došao na bazen i ušao da se kupa.

– U jednom trenutku dečak je ušao u veću dubinu i počeo da se davi. Kada je videla da spasioci nisu primetili šta se događa Dragana je bez razmišljanja ušla u vodu i izvukla dečaka – navode čitaoci portala InfoBijeljina.

Ubrzo je stigla majka dečaka koja se u to vreme kupala u moru, a samo par sati kasnije sve ih je snašla nova nevolja.

– Oluja je počela oko 21 sat, nosila je sve pred sobom, drveće je padalo na sve strane, popucalo je nekoliko prozora na hotelu, a vode je bilo i u stubištu, jednostavno bilo je strašno, tako nešto nismo videli ni doživeli – navode čitaoci InfoBijeljine, prenosi Srpskainfo.

Oni takođe kažu da je jutros sve izgledalo sablasno zbog oborenog drveća i popucalih stabala, te da se mnogi gosti hotela žale da im je voda ušla i u sobe.

– Celo jutro su se čula kola hitne pomoći pa su neki gosti u hotelu gde smo smješteni dodatno uznemireni – navode Semberci koji neće prekidati godišnji odmor zbog sinoćnje oluje.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...