Dok je skupljao seno, osetio je da je traktorom prešao preko nečeg neobičnog

245

Crnogorski državljanin R. P. (32) pronađen je mrtav u naselju Rakovica u blizini Avale, a njegovo telo, prema informacijama, je pronašao traktorista A. K. (42) dok je skupljao seno.

Prema podacima, ubijeni je odranije poznat policiji kao sitan diler, pa se pretpostavlja da su motiv likvidacije neraščišćeni računi u vezi sa prodajom narkotika.

„Osetio sam da je traktor prešao preko nečeg“

– Traktorista A. K. (42) skupljao je seno kada je iznenada osetio da je njegov traktor prešao preko nečeg. Zaustavio je mašinu i izašao da proveri. Video je ljudsku nogu i odmah shvatio da je u pitanju mrtav čovek. Prestravljen, pozvao je policiju, koja je ubrzo došla i otpočela uviđaj – ispričala je za „Kurir“ osoba koja je navodno dobro upućena u slučaj.

Dodaje da se sumnja da je Pajović ubijen na nekom drugom mestu, a da je potom njegov leš dovezen u naselje Rakovica i bačen na njivu.

– Na mestu gde je pronađeno telo nije bilo tragova koji bi ukazivali da je tu i ubijen. Na telu je bilo vidljivo nekoliko prostrelnih rana na glavi, nogama i stomaku, a prema prvim informacijama, bilo ih je najmanje sedam. Takođe, nisu pronađene čaure od više metaka, koliko su ubice u njega ispalile – objašnjava.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...