Klop baš razočarao navijače Liverpula!

Stvari su sada mnogo jasnije...

1.401
Jirgen Klop je bio jasan. Nakon ubedljive „šestice“ protiv nedoraslog gradskog rivala Tranmera, rekao je da prelazni rok nije važan.

„Nemam pojma kada je počeo, bitno je da se što pre završi. Za nas to nije važno, imamo odličan tim, mlade igrače koji dolaze,  ne verujem da će biti neki zvučni transfer“, ponavlja Klop.

Zanimljivo, Van Dajk je imao ponudu Barselone, ali je on sam odbio da pregovara i pre nego što je klub reagovao. Liverpul treba da donese odluku oko Lovrena, odnosno ponude Milana, ali neće dovoditi novog štopera i ako Hrvat ode.

Želeli su Sebaljosa, ali ne da ga razigravaju za Real, Klop je želeo da kupi igrača, Real nudi pozajmicu, što Redse neće prihvatiti.

Izgleda da je i Žunior Firpo iz Betisa preskup, Andalužani traže 50 miliona evra, što Liverpul neće platiti. Takođe nakon detaljnog skautinga, otpao je Nikolas Pepe, Klop smatra da fudbaler Lila ne vredi 80 miliona evra.

Podsetimo, stigao je iz Cvolea mladi Sep van der Berg, štoper kojim je Klop oduševljen, a oporavio se Oks Čembrlen koga menadžer posle duge pauze vidi kao novo pojačanje.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...