Miloš Vučević ima svog kandidata za predsednika SNS-a, evo o kome je reč

167

Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada i član Predsedništva SNS kaže da tim koji pobeđuje ne menja svog kapitena i najboljeg igrača, te da će on predložiti da dosadašnji šef stranke Aleksandar Vučić bude kandidat za novi mandat predsednika stranke.

„Nema tu nikakve dileme. Niti mislim da treba neko da ga nasledi, niti vidim nekoga ko ima bar približno snage, autoriteta i mudrosti da vodi SNS“, rekao je Vučević za „Kurir“.

Ponavlja da će novi predsednik SNS biti i dosadašnji predsednik stranke Aleksandar Vučić, koji ima ogromno poverenje i članstva i svih organa stranke.

„To vam je kao u sportu. Tim koji pobeđuje ne zamenjuje kapitena i najboljeg igrača. A SNS ima najboljeg kapitena koji je i najbolji igrač. I ne postoji nijedan racionalni razlog da ga zameni. Naš predsednik svojom energijom, snagom i znanjem ne pokreće samo stranku, već i državu“, rekao je on.

Imajući u vidu ogromnu podršku koju SNS uživa u narodu, njena snaga i politička organizovanost su temelji političke stabilnosti u zemlji, kaže Vučević i dodaje da Srbija ne sme da sklizne iz te stabilnosti.

„Dakle, Aleksandar Vučić će biti naš kandidat za predsednika stranke na sledećem kongresu SNS“, naglašava Vučević.

Iako su mediji spekulisali da je jedan od tri kandidata za novog šefa SNS, Vučević tvrdi da se neće kandidovati.

„Važno mi je da nastavimo da gradimo bolji tim, da ga podmlađujemo, da radimo vredno ali i pametno. I biće mi veliko zadovoljstvo da predložim Aleksandra Vučića da bude kandiat za novi mandat SNS“, rekao je on.

Na pitanje da li je on sledeći premijer Vojvodine, Vučević odgovara da se o takvim stvarima prvo pitaju građani pa organi stranke.

„Sve u svoje vreme. Ne razmišljam o tome“, zaključio je on.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...