Zvezdino novo obaveštenje o stanju Ognjena Kuzmića

416

Nakon katastrofalne saobraćajne nesreće koja se desila u BiH, Ognjen Kuzmić je helikopterom prebačen u Beograd na lečenje, o čemu je bilo reči prethodna dva dana.

Kako je danas srpski centar?

O tome nas obaveštava Crvena zvezda mts iz dana u dan, a upravo je objavila novo obaveštenje. Ognjen nije životno ugrožen što je najbitnije, ali je stanje i dalje veoma složeno.

„KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je opšte zdravstveno stanje Ognjena Kuzmića bolje nego u odnosu na prethodni dan, ali i dalje vrlo složeno.

Ognjen se još uvek nalazi u indukovanoj komi, ali njegova pluća sve bolje delimično samostalno funkcionišu, i u sve većem obimu naš košarkaš je u stanju da samostalno diše.

Odlukom lekarskog tima Ognjen Kuzmić biće u sredu podvrgnut hiruškoj intervenciji i operaciji gornje vilice kako bi se otklonili problemi vezani za njegovo disanje.

Zbog složenosti te intervencije košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije ostaće u indukovanoj komi dok se ne obavi hiruški zahvat u sredu.

KK Crvena zvezda mts i ovom prilikom se zahvaljuje svim ljudima dobre volje, klubovima,  i svima koji i dalje iskazuju veliku brigu za zdravstveno stanje i oporavak našeg Ognjena Kuzmića“, stoji u saopštenju potpisanom od strane KK Crvena zvezda mts.

Izvor sportske.net
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...