YouTube Music stigao u Srbiju, pa ko voli…

Još jedan servis za slušanje muzike sa mesečnom pretplatom

254

Od praćenja koncerata uživo do popularnih videa, ljudi širom sveta koriste YouTube kako bi otkrili novu muziku i bili deo muzičke kulture.

Kako je YouTube prvenstveno namenjen gledanju videa, fanovi su do sada bili prinuđeni da paralelno koriste nekoliko muzičkih aplikacija zajedno sa YouTubeom. Ovome će uskoro doći kraj, jer je od danas svim fanovima u Srbiji dostupan YouTube Music, piše portal MONDO.

YouTube Music je nova muzička streaming usluga stvorena za slušanje, ali omogućava pretraživanje, lakše istraživanje i jedinstvenu personalizaciju celog sveta muzike. Želite li da slušate, gledate ili istražujete — od sada sve načine na koje vas muzika pokreće možete pronaći na jednom mestu.

Zašto će vam možda biti interesantan YouTube Music?

Sve je na jednom mestu. Ne samo muzički spotovi već i zvanični albumi, singlovi, remix verzije, live nastupi, obrade, kao i muzika koju je skoro nemoguće naći bilo gde drugo.

Personalizovani predlozi. Početna strana vam daje predloge zasnovane na muzici koju ste ranije slušali, mestu na kome ste i aktivnostima koje obavljate.

Hiljade plejlista različitih žanrova, za svako raspoloženje ili aktivnost. Bez obzira na to koju muziku volite, gde se nalazite, šta radite ili kako ste raspoloženi, možete pronaći odgovarajuću listu u svakom trenutku.

Pametna pretraga omogućava da pronađete pesmu čak i ako se ne sećate njenog naziva. Pokušajte sa „ona hipsterska pesma sa zviždanjem“ ili „rap pesma sa flautom“, na primer. Možete pretraživati pesme i po tekstovima – čak i ako nisu tačni.

Najpopularniji video snimci na svetu su tu, dostupni na posebnom Hotlist ekranu. Uz YouTube Music Premium možete bez problema prelaziti sa pesme na video, bez prekida slušanja ili gledanja, jednostavnim pritiskom na dugme.

Nemate internet? Nema problema. Uz YouTube Music Premium preuzmite muziku bez reklama, za preslušavanje u pozadini ili u pokretu. Osim toga, vaš Offline Mixtape automatski za vas preuzima pesme koje volite, u slučaju da ste vi to zaboravili da uradite.

Ljubitelji muzike koji imaju Google nalog mogu uživati besplatno u novoj verziji usluge YouTube Music koja sadrži reklame. Usluga YouTube Music Premium dostupna je uz mesečnu članarinu u iznosu od 629 dinara. Ona korisnicima pruža mogućnost slušanja u pozadini, preuzimanja i potpunog iskustva, bez reklama.

Svi ljubitelji muzike mogu ovde pristupiti YouTube Music Premium usluzi besplatno jedan mesec (nakon toga naknada iznosi 629 dinara mesečno i 949 dinara mesečno za porodični paket).

Svim fanovima u Srbiji od danas je dostupna i usluga YouTube Premium koja članovima omogućava sve prednosti Music Premium usluge, kao i gledanje videa bez reklama, gledanje u pozadini i preuzimanje sadržaja sa celog YouTubea.

Fanovi takođe mogu gledati YouTube Originals filmove i serije. Korisnici mogu probati YouTube Premium besplatno prvi mesec ovde (nakon toga mesečna naknada iznosi 749 dinara, a za porodični paket iznosi 1.149 dinara mesečno).

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...