Lalatović najavio sumnjive radnje: „Voleo sam podelu jer je manje moglo svašta da se radi“

Sezona nije ni počela, već su krenule razne priče...

1.237
Novi trener Vojvodine Nenad Lalatović najavio utakmicu protiv Mačve, ali je pričao i o drugim stvarima. „Lale“ će meč igrati u subotu od 20 sati u Bačkoj Palanci, zbog radova na stadionu „Karađorđe“.
Za sve nas je jako bitno to da našu Vojvodinu ojačamo sa kvalitetnim igračima. Od kada sam se vratio, velika mi je želja da nastavim u istom stilu kao i prvi put, da opet igramo Evropu. Prvo kolo je uvek neizvesno, pogotovo što još uvek pravimo ekipu i pojačanja dolaze u hodu. Da bi se uigrala i bila na nivou koji želim, ekipi će biti potrebno još vremena, ali za nas izgovori ne postoje. Ja alibi nikada nisam tražio. Daćemo sve od sebe da već od prvog kola pobeđujemo i odvedemo Vojvodinu među prva četiri tima na tabeli. Vojvodina kao klub i Novi Sad kao grad to apsolutno zaslužuju„, rekao je Lalatović.
Nenad Lalatović je rekao i da je njegov novi klub  završio sa prelaznim rokom.
U suštini, za nas je prelazni rok završen. Možemo eventualno da dovedemo još jednog igrača. Ja sam zadovoljan sa prelaznim rokom i moram da kažem da je uprava kluba dala mnogo toga da dovedemo te igrače. Istovremeno, bili smo i skromni, jer za igrače nismo plaćali obeštećenja od po 300-400 hiljada evra. Dovodili smo one kojima je istekao ugovor i koji bi došli da igraju za platu. Neki od njih su imali pauzu u igranju utakmica, ali ipak imaju dobru karijeru iza sebe“, ističe on.

Lalatović je praktično potvrdio da postoje sumnjive radnje u srpskom fudbalu.

„Iskreno, više volim sistem u kojem se dele bodovi, jer manje može svašta da se radi. Ne može da se desi da, recimo, ekipe koje su pri vrhu u plej-autu mogu praktično da odigraju sedam utakmica bez značaja. Sličnih situacija ima i u plej-ofu. Mislim da sa podelom bodova nema opuštanja i svaka utakmica je bitna, a ne volim ni kad se prvenstvo završi mesec dana pre zvaničnog kraja takmičenja„, rekao je Lalatović.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...