Oglasio se vozač GSP-a posle nesreće u kojoj je teško povređena starica, evo šta je rekao

3.549

Starica koja je danas na Novom Beogradu završila pod točkovima autobusa javnog gradskog prevoza koji je saobraćao na liniji 610, nalazi se u Urgentnom centru u veoma teškom stanju, a vozača GSP „Beograd“ policija je odvela na razgovor.

„Krenula je kasno da izlazi iz vozila“, kratko je prokomentarisao vozač pre nego što je sa mesta nesreće otišao sa policajcima.

Oglasio se GSP posle nesreće u kome je pregažena starica, evo šta će preduzeti protiv vozača

Slika sa Novog Beograda je delovala zastrašujuće. Iza autobusa koji je ostao parkiran neposredno ispred stajališta na uglu Jurija Gagarina i Dr Ivana Ribara vidljivi su bili krvavi tragovi.

„Scena je bila zastrašujuća. Bilo je mnogo krvi, a starica je jaukala od bolova. Srećom lekari Hitne pomoći su veoma brzo stigli“, ispričali su taksisti koji su se zatekli u blizini.

Međutim, nisu samo na kolovozu vidljivi tragovi krvi, već i na gumama autobusa koji je prešao preko nesrećne Lj. P.

„Ona je u teškom stanju, zadobila je veoma teške povrede“, rekli su za „Blic“ iz Urgentnog centra.

Blic: Stravična nesreća na Novom Beogradu, autobus ženi otkinuo ruku i nogu

Podsetimo, 84-godišnja žena je prilikom izlaska iz autobusa, pod još nerazjašnjenim okolnostima pala, a onda je vozilo krenulo i prešlo preko njenih ekstremiteta.

„Nakon sprovedene istrage, ukoliko se utvrdi odgovornost vozača, protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak. Inače, lekarska pomoć pružena je i vozaču koji je upravljao autobusom, a koji se trenutno nalazi u stanju šoka“, rekli su iz GSP “Beograd”.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...