Građani u šoku: Pitaju se šta je ovo, „Misteriozna magla“ pojavila se u ovim delovima Beograda

199

Beograđani su pre dve noći primetili „misterioznu maglu“ prvo na Adi Međici, potom i u Bloku 45, a neki su odmah podelili snimke i fotografije ove pojave na društvenim mrežama.

Odmah su počela nagađanja o čemu je reč, a opisi celog događaja su od objave do objave bivali sve dramatičniji. Neki su pojavu dima u Bloku 45 uporedili sa „katastrofom u Černobilju“.

Neki su pokušali da razuvere „teoretičare zavere“ da je u pitanju samo zaprašivanje komaraca na Adi Međici, ipak drugi su ostali u ubeđenju da se tu nešto sumnjivije dešava. U komentarima na društvenim mrežama neki su pisali da dim na Savi uopšte ne podseća na uobičajeno zaprašivanje komaraca već je vrlo gust i ima izrazito neprijatan miris te je kod jedne osobe izazvao povraćanje.

Gepostet von Savski nasip am Donnerstag, 18. Juli 2019

Slična situacija zabeležena je i sinoć, ali na drugom kraju grada – u Mirijevu.

Gepostet von Ida Kostov am Freitag, 19. Juli 2019

„Ovo je oblak dima koji je zahvatio Mirijevo 4. Na snimku je još i proređeno kako je bilo do pre pet minuta. Ceo stan je u oblaku dima. Ja ovo nikad nisam videla. Automobili se bukvalno nisu videli od toga. Da li neko zna o čemu se radi“, upitala je jedna Beograđanka na Fejsbuku.

Ovo je oblak dima koji je zahvatio Mirijevo 4. Na snimku je još i proređeno kako je bilo do pre 5 minuta. Ceo stan je u oblaku dima. Ja ovo nikad nisam videla. Automobili se bukvalno nisu videli od toga. Da li neko zna o čemu se radi?

Gepostet von Nataša Doremi Lazić am Freitag, 19. Juli 2019

Dilema je razrešena nešto kasnije kada je na društvenim mrežama osvanuo snimak, upravo iz Mirijeva, na kojem se vidi zaprašivanje komaraca. Ipak, čini se da nikad nije bilo ovako intenzivno, odnosno vidljivo.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...