Popularna voditeljka poginula na električnom trotinetu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO+FOTO)

10.384

Emili Hartridž (35), britanska voditeljka, poginula je u Londonu nakon što je kamion naleteo na njen električni trotinet, a sve se desilo nedaleko od njene kuće, na vrlo prometnom kružnom toku. Hitna pomoć pokušala je da joj pomogne, ali umrla je na licu mesta.

Veruje se da je ovo prvi put da je vozač električnog trotineta učestvovao u fatalnoj saobraćajki. Inače, električni trotineti su postali skoro obavezno prevozno sredstvo u gradovima širom sveta, pa i u Srbiji, a kako su novi, još uvek nisu zakonski regulisani.

Vozače električnih trotineta najčešće možete videti na površinama obeleženim za pešake i bicikle. U Evropi, ovi trotineti su odavno u zakonu.

View this post on Instagram

DON’T FORGET TO REMIND YOURSELF HOW FAR YOU HAVE COME 🤚🏽 – I used to not be able to work. I used to not be able to look at people in the eyes. I used to drink to self medicate. I used to google ‘How to cure anxiety’ for HOURS on end in a desperate attempt to find an answer. I used to cry myself to sleep. I used to not be able to be alone. I used to not want to wake up because I just couldn’t face the day ahead. I used to be so disconnected with reality I didn’t know what day it was. I used to tell myself I couldn’t carry on. I used to believe that there was no hope and I would feel how I feel forever. – I no longer do ANY of these things (aside from the occasional glass of red wine after a long day🍷🙋🏻‍♀️) and I think it’s very important to sometimes STOP and remember myself how far I have come 🙏 – Boy has it been a long journey with many ups and downs but I wouldn’t take it back for a second because all of the stuff I USED to do has made me who I am today 😚 – A stronger person. A kinder person. A person who appreciates moments and cherishes memories. A person who has hope 👊🏻 – Never give up because things CAN and WILL change. That I know for sure ❤️ – Pic by my mum who took a while to realise she was just taking selfies of herself but we got there in the end 📸🤣 _____________________________________________ #mentalhealth #anxiety #depression #help #mentalhealthawareness #love #recovery #support #advice #strong #strength #muscles #motivation #beautiful #truth #positivity #positivethinking #body #fit #beautiful #fitnessgirl #boxing #girlswhobox #yoga #yogi #abs #strong

A post shared by Emily Hartridge (@emilyhartridge) on

Džejkob Hejzel (28), njen partner rekao je britanskim medijima da je pokušavao da dobije dete sa sedam godina starijom TV zvezdom, i da joj je kupio e-skuter za rođendan.

„Kada su me zvali iz klinike i rekli mi da Emili nije došla na zakazane konsultacije sa lekarom, bio sam zbunjen. Onda sam pogledao vesti na Internetu i shvatio da je izgubila život na skuteru koji sam joj ja kupio. Osećam veliku krivicu, i ljudi u okolini su me optuživali da sam kriv za njenu smrt. Njena porodica me moli da se ne obazirem, ali uzalud,“ rekao je on.

Voditeljka Kanala 4, koja je imala i uspešan YouTube kanal, prva je osoba koja je izgubila život vozeći električni skuter.

E-skuteri su na putevima Britanije zvanično nezakoniti, ali su sve popularniji i u toj zemlji, i mnogim drugim.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...