Partizan lakše diše, Olimpijakos „ugasio požar“!

Napokon dobre vesti na finansijskom planu za crno-bele.

835

Partizan je klub koji živi od prodaje igrača, zato je i privukla pažnju vest da od tranfera Rikarda Gomeša za sada neće biti ništa.

Partizan je već odradio jednu veliku prodaju kada je pre nekoliko nedelja „crno-bele“ napustio Sveta Marković koji je pojačao Olimpijakos.

Pirejci su tako crno-belima dužni da isplate milion i po evra, a dobra vest jeste da su prve dve rate u iznosu od ukupno 960 hiljada evra već stigle na račun kluba, prenosi Telegraf.

Istog momenta deo novca je usmeren na obaveze prema prvotimcima, deo na Radnu zajednicu, dok je ostatak upotrebljen na ostale redovne obaveze u Humskoj.

Početkom nedelje u Partizan je stigao novac i od Spala na ime obeštećenja Marka Jankovića. U pitanju je suma od oko 100 hiljada evra koji su upotrebljeni za isplatu dugovanja prema disciplinskim organima, kako bi se registovala pojačanja, kao i za namirivanje obaveza prema organizatorima priprema u Sloveniji.

Sve se to odigralo tek dva dana pred utakmicu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Konas Kija, pa nema sumnje da će to biti dodatan motiv da se poraze Velšani i da počnu da razmišljaju o trećem kolu.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...