Težak udarac, noćas srušeni i Sergejevi snovi?

2.333

Snimanja će dati konačan odgovor, ali španski mediji su već objavili, sumnja se da je Marko Asensio pokidao ligamente noćas protiv Arsenala.

Ako dobiju potvrdu ove informacije, Zidan je ostao bez sjajnog igrača za ovu sezonu.

„Koleno je u pitanju, veoma smo zabrinuti, tužan dan za nas“, rekao je Francuz nakon meča.

Rehabilitacija traje najmanje šest meseci, nakon operacije se računa da čitav proces bude oko osam, ako prođe bez komplikacija.

Drugim rečima, Real ostaje bez Asensija i to im ruši transfer planove. Oni su ovog leta odbili ponude nekoliko klubova za igrača, najzvučnija je navodno bila Liverpulova.

Sada Perez ne može da proda Bejla ili Džejmsa Rodrigeza, jedan od njih dvojice ostaje. Najverovatnije Bejl, iako je Zidan rekao da se u njegovom statusu ništa nije promenilo, posle odlične partije protiv Arsenala.

Ipak, iz Kine su stigle informacije da je Bejl odbio transfer, da ne želi u Aziju, drugih ponuda nema, ne pristaje ni da ode na pozajmicu.

Sve to znači da su smanjene šanse da Pol Pogba stigne u Madrid, bez prodaje pomenute dvojice igrača, Real nema novca za Francuza.

Ili će se odlučiti za lou-kost varijantu, Eriksena ili Van de Beka, ili jednostavno neće dovoditi veznog igrača.

Šta to znači za Sergeja.

On ima dogovor sa Junajtedom, Lacio je spreman da pristane na 75 miliona evra, plus 15 bonusa, međutim, Junajted će ovaj transfer aktivirati tek ako proda Pogbu.

Oni su Sergeju ponudili ugovor na pet godina, vredan 30 miliona evra, jasno da je Srbin odmah pristao.

Ali, ako Junajted otpadne, čini se da nema puno izbora. PSŽ ima druge probleme, Juventus je otpao, na kraju ostaje priča oko Intera, ali ona nije realna u ovom trenutku.

Videćemo zvanično saopštenje oko Asensija, ali čini se da bez odlaska Pogbe u Real, nema ništa od Sergejevog odlaska na „Old Traford“.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...