Majka i ćerka, povređene u eksploziji glisera u Grčkoj, zadržane u bolnici (VIDEO)

260

Majka i ćerka iz Srbije, koje su povređene u eksploziji na gliseru  koja se juče dogodila u Grčkoj , zadržane su u solunskoj bolnici zbog lakših povreda i nisu životno ugrožene.

Tridesetčetvorogodišnja majka i njena četvorogodišnja ćerka nalaze se u bolnici „Papageorgiju“ u Solunu, a glavni menadžer bolnice Konstantinos Emanuilidis ističe da nema razloga za zabrinutost i su njihove povrede sanirane.

Devojčica je smeštena na odeljenje dečje hirurgije, ima lakše opekotine i nema unutrašnje povrede, dok se majka nalazi na odeljenju ortopedije i ima prelom nožnog prsta koji je operisan.

Dodao je da je druga ćerka, koja ima sedam godina, zadobila modrice i puštena je iz bolnice, jer nije bilo potrebe za hospitalizacijom.

 

Srpska porodica, roditelji i tri ćerke, bili su u gliseru na području Agios Joanisa na Sitoniji na Halkidikiju. U jednom trenutku došlo je do ekplozije na gliseru, posle čega je izbio požar.

Mediji navode da je majka sa dve devojčice skočila u vodu, dok je otac sa instruktorom ostao na gliseru kako bi ga dovezli do obale.

Obalska straža istražuje uzroke eksplozije.

Kako prenosi ANA-MPA, eksplozija se dogodila pred stotinama kupača, jer je plaža Agios Joanis jedna od najposećenijih u ovom periodu.

 

Izvor RTS
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...