Vesić: Slede nove prijave protiv „Đilasovih“ huligana

194

BEOGRAD – Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će protiv nekoliko osoba koje su u subotu uveče učestvovale u opozicionim protestima biti podnete krivične prijave zbog uništavanja javne imovine.

Kako je naveo, protiv njih će uslediti i tužba grada za naknadu štete.

„Desetak Đilasovih huligana ponovo je uništavalo centar Beograda. Njih je u tom „poslu“ zatekla komunalna policija i legitimisala“,  naveo je Vesić.

“ Huligani su pokušali da unište Terazijski tunel, doneli su i kofe sa lepkom, ali im nije pošlo za rukom, jer su nalepnice koje su pripremili i lepili same spadale. Kada to nisu uspeli, svoj bes su iskalili na asfaltu u tunelu, na izlozima radnji u Svetogorskoj ulici, na stubovima javne rasvete i na stambenim zgradama“.

Vesić kaže da je Đilas, zajedno sa svojim huliganima, nastavio da se „obračunava“ sa saobraćajnim znacima i ponovo pokazao da su mu uništavanje i agresija jedina politika.

Inače, ovo nije prvi put da zamenik gradonačelnika najavljuje tužbe protiv onih koji uništavaju javnu imovinu. Kada su demonstranti prvih nekoliko puta oblepili zidove nalepnicama, srušili ogradu gradilišta u centru Beograda, ili odneli saobraćajne znake, troškovi naknadnog uređenja pali su na teret Beograđana.

Izvor Večernje novosti
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...