DEVICE prave planove vezane za porodicu, a RAKOVIMA se popravlja finansijsko stanje

Dnevni horoskop za 30.07.2019.

68

Ovan
Osmeh vam se ne skida sa lica, a imate i dobre razloge za to. Posao je konačno ušao u stabilniju fazu, pa ćete imati prostora da se opustite.

Bik
U pravi čas stižu lepe vesti sa posla, a možda i neka povišica ili dodatni priliv. Posvetite se više kuči i domu, a ako planirate preuređenje onda to započnite tek sledeće nedelje.

Blizanci
Vaši strahovi trenutno nemaju osnova, a neko iz najbliže okoline vam pomaže da ih prevaziđete. Pokušajte da se okrenete vedrijim temama.

Rak
Loše finansijsko stanje kojeje obeležilo prethodni period vas je bacalo u očaj, međutim, situacija se menja i osećate olakšanje.
Partner ili simpatija zahteva ogromnu količinu pažnje.

Lav
Romantični ste i lepo raspoloženi, što će se odraziti na sve segmente života. Pazi te na novčanik, trenutno ste skloni impulsivnim kupovinama.

Devica
Potrudite se da svoje brige ne zadržavate samo za sebe, već ih podelite sa prijateljima kojima verujete. Pravite planove vezane za porodicu i samo o tome razmišljate.

Vaga
Posao je u prvom planu, ali vas društvo i izlasci malo ometaju u svemu tome. Raspoloženi ste samo za odmor i uživanje što se može loše odraziti na posao.

Škorpija
Novine na polju karijere će vam podići samopuzdanje, a i otvoriti nove vidike. Ubrzali ste tempo pa se osećate već iscrpljeno.

Strelac
Planiranje je lepše u dvoje, pa se potrudite da ne izostavite partnera u svemu. Skloni ste vraćanju u prošlost, što može da vas unazadi u poslu i obavezama.

Jarac
Opustite se i popustite na polju intime i bliskosti. Otvorite se do kraja, makar bili povređeni jer jedino tako možete da stvorite
blizak odnos sa voljenom osobom.

Vodolija
Trenutno zračite pozitivnom energijom, pa se partner trudi da vas osvoji na sve načine. Zabrinutost zbog zdravlja uskoro prolazi.

Ribe
Moraćete da se pozabavite fizičkom aktivnošću i da prekinete sa lošim navikama. Opterećeni ste partnerom, previše ga gušite.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...