Povodom zdravstvenih problema frontmena „Dicsipline kičme“, oglasila se njegova porodica

395

BEOGRAD – Nakon što se u medijima pojavila vest da je Dušan Kojić Koja (58), gitarista, pevač, kompozitor i frontmen benda „Disciplina kičme“, doživeo moždani udar tokom boravka u Velikoj Britaniji, oglasila se i njegova porodica.

U saopštenju se navodi da se porodica, bliski prijatelji i saradnici zahvaljuju svima na pokazanoj brizi ali i da mole za privatnost.

Frontmen poznate rok grupe doživeo moždani udar

„Po dolasku u Veliku Britaniju Koja je osetio određene zdravstvene probleme. Engleski lekari su ustanovili da je u pitanju moždani udar, te mu je pravovremeno pružena specijalistička pomoć i čeka se da se oporavi. Uz vaše iskrene želje za oporavkom, još jednom apelujemo da je našem Koji i članovima njegove porodice u ovom trenutku najpotrebniji mir. O svemu ćemo vas pravovremeno obavestiti zvaničnim saopštenjem”, zaključuje se u saopštenju.

Poslednji studijski album „Opet“, „Disciplina kičme“ objavila je 2016. Koja je tada  poručio da smo „zaboravili rokernol i otišli u šoping-mol“, ali da se u njegovom domu sluša rok a ne turbo-folk.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...