Šetao je Knez Mihailovom ulicom, a onda se na njega obrušio deo fasade

398

BEOGRAD –  Jedan muškarac povređen je danas kada se na njega obrušio deo fasade zgrade u Knez Mihailovoj kod broja 12 u Beogradu.

Muškaracu je povređena glava i u svesnom stanju je prevezen na Vojno-medicinsku akademiju.

Kako pišu mediji, reč je o 70-ogodišnjem muškarcu.

Kako su „Blicu“ ispričali očevici, sve se desilo u trenutku, ali je izbegnuta prava tragedija. Naime, povređeni čovek se šetao u društvu sa svojim unukom.

„Baš mu je u tom trenutku objašnjavao kako je tu ćošak Radivoja Koraća, kada mu je deo fasade pao na glavu. Bio je svestan, ali krvav, dok je prestravljeno dete zbog svega što se dogodilo počelo da plače“, rekao je za „Blic“ jedan od uličnih umetnika u Knez Mihailovoj koji je bio udaljen tek nekoliko metara.

Povređenom čoveku su prvi u pomoć pritrčali radnici iz obližnje knjižare koja se nalazi u samoj zgradi kako bi zaustavili krvarenje. Veoma brzo na licu mesta su se pojavile ekipe Hitne pomoći i policije.

Na ulici su ostali krvavi tragovi, ali prostor oko same zgrade, ni sat vremena nakon incidenta, još nije bio ograđen trakama kako bi se upozorili prolaznici da zaobilaze ovaj deo Knez Mihailove.

Podsetimo, pre nekoliko dana, takođe u Knez Mihailovoj ulici, na samom njenom početku, došlo je do otpadanja fasade sa Palate „Albanija“.

Izvor Beta, Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...