Teške optužbe majke Davida Dragičevića; MUP: Tužilaštvo da reaguje

409

Ministarstvo unutrašnjih poslova RS (MUP RS) pozvalo je Okružno javno tužilaštvo Banjaluka da ispita tačnost navoda i izjasni se povodom teških optužbi Suzane Radanović u kojima je objavila ime navodno odgovornog pripadnika MUP RS za smrt njenog sina Davida Dragičevića, prenosi N1.

Suzana Radanović je na Fejsbuk grupi „Pravda za Davida“ juče objavila status u kojem je direktno za smrt svoga sina optužila inspektora MUP-a RS Dubravka Kremenovića, javlja Beta.

Iz MUP RS su naveli da Okružno javno tužilaštvo Banjaluka vodi istragu u vezi sa smrću Davida Dragičevića.

„Budući da je imenovana lično prozvala pripadnika MUP-a Republike Srpske za ubistvo, tražimo da se tužilaštvo javno očituje“, naveli su u saopštenju.

Kako se dodaje, ukoliko tužilaštvo ima dokaze, neka postupa u skladu sa zakonom, jer svako za koga se utvrdi da je odgovoran za krivično delo treba da odgovara pred pravosudnim organima u skladu sa zakonom.

Suzana Radanović je danas objavila da je posle jučerašnje objave o Kremenoviću dobila preteće poruke, o kojima je obavestila nadležne policijske agencije.

David Dragičević nestao je u noći 18. marta 2018. godine, a njegovo telo pronađeno je 24. marta na ušću rečice Crkvena u Vrbas.

Posle dva dana policija je saopštila da je mladić nastradao nesrećnim slučajem, dok porodica mladića tvrdi da je on 18. marta otet, zatočen, mučen, udavljen, a potom bačen u Crkvenu.

Izvor N1 Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...