Ukoliko želite da promenite frizuru, ASTROLOGIJA ima neke predloge za vas!

Svakom horoskopskom znaku odgovara neki drugi oblik ili boja!

82

Ovan
Kao neko ko ima gustu i blago kovrdžavu kosu, ovnu najviše odgovaraju pletenice. Klasične, spuštene na dole, obavijene oko glave, sitno skupljenje po glavi, sve dolaze u obzir.

Bik
Ukoliko ste jedna od onih Bikova kojima fali vremena za frizera i farbanje non stop, balajaž je idealno rešenje za vas. Nijansa nije bitna već je najbitnije da traje I daje nežni ženstveni ton.

Blizanac
Forma kratke frizure, pixie cut, je idealna za ovaj znak. Neobavezan izgled koji je karakterističan  upotpuniće ova smela frizura koju svi Blizanci lako nose.

Rak
Dugačka, nežno valovita kosa uz dodatke nekih pramenova je prava slika kose jednog Raka. Uz krupne oči bitno je da kosa pokaže taj ženstveni stil koji poseduje ovaj znak.

Lav
Sve Lavice su ponosne na svoju dugačku i bujnu kosu. Međutim, svaka od njih dođe u fazu kada bi da promene nešto pa neka to bude neko drastično skraćivanje kose i menjanje forme frizure.

Devica
Za Device je rešenje lagani, uredan poni rep, bilo da je dug ili kratak. Takođe, dodati  neku nežnu mašnu da pomogne u stvaranju što nevinijeg izgleda.

Vaga
Ako iko voli balans onda je to Vaga. Jedan izbalansiran, jednak i ravan paž iliti bob bi bio odlično rešenje, sa šiškama ili bez.

Škorpija
Jasno definisani krajevi, malo špicastije stepenovanje, jasne boje kose je sve što je potrebno ovom znaku. Naglašavanje vamp izgleda je obavezno.

Strelac
Kosi paž, uz neravne šiške, po mogućstvu dve nijasne boje kose je sjana promena izgleda koja Strelčevima ne pada teško. Naglašavanje kosine paža je nešto što im fenomenalno stoji.

Jarac
Klasičan malo strožiji izgled koji naglašava ozbiljnost,  kosa ravno sečena, po mogućstvu bez šiški. Bitno je da se naglasi jasan stav koji Jarac nosi u sebi.

Vodolija
Izražen futuristički stil, odrađen anderkat, neravnomerni pramenovi, šta god,  samo da nije neka uobičajena forma. Vodolija bi trebalo da naglasi asimetriju i šokantan izgled.

Ribe
Nežne skoro nemarno uvijene punđe. Izgled kose je skoro kao da je neočešljana, a boja nije jasna. Sanjiv izgled i namerna neurednost su pogodak.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...