„Šta je sve Vučić spreman da uradi kada bude odlazio sa vlasti?“

549

Predsedavajući Saveza za Srbiju Nebojša Zelenović izjavio je danas da je nezabeleženo bilo gde u svetu, izuzev u Srbiji, da predsednik države u tabloidnoj televizijskoj emisiji čita dokumente službi bezbednosti koji imaju oznaku državna tajna.

„Vučić je time još jednom dokazao da kršeći Ustav i zakone svakodnevno zloupotrebljava ceo bezbednosni aparat zarad očuvanja svoje nedemokratske vlasti”, naglasio je Zelenović u pisanoj izjavi i dodao da bi javnost trebalo da se zapita šta je sve (Aleksandar) Vučić spreman da uradi kada bude odlazio sa vlasti.

„Vučićeva manipulacija državnim tajnama, praćenjima i prisluškivanjima, sračunata je da zamaskira praćenje i prisluškivanje lidera opozicije, ali i svojih bliskih saradnika, za šta ga je, kaže Zelenović, optužio njegov politički otac Vojislav Šešelj.

Nema i ne može biti demokratske i pristojne države u kojoj službe bezbednosti ne vode računa o bezbednosti zemlje, već se koriste kao instrument za političke obračune”, zaključio je predsedavajući Saveza za Srbiju Nebojša Zelenović.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...