Iz SNS odgovorili Bastaću: Sprečeno rasipanje i rastakanje imovine

136

Zamenik šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Beograda Radoslav Marjanović poručio je danas predsedniku opštine Stari grad Marku Bastaću da je „prošlo vreme kada je sa svojim banditima besumučno pljačkao sportski centar ‘Milan Gale Muškatirović’ dok su radnicima mesecima kasnile plate“, prenosi Danas.

„Preuzimanjem bazena grad Beograd je doneo dobru i važnu odluku za budućnost bazena kojom je sprečeno dalje rasipanje i rastakanje gradske imovine i resursa zarad propalih političkih eksperimenata Marka Bastaća“, rekao je Marjanović u pisanoj izjavi, prenosi SNS.

On je za Bastaća rekao da je „odlazeći predsednik“ opštine Stari grad koji će se suočiti sa istinom na martovskim izborima.

Bastać je danas saopštio da ta opština ne prihvata odluke Skupštine grada o preuzimanju sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“ i najavio da će svim pravnim sredstvima i različitim oblicima građanske neposlušnosti pokušati da spreči novo, kako je naveo, divljanje nestručne, korumpirane i bahate gradske vlasti.

Bastać: Oteli su Sportski centar „Milan Gale Muškatirović“

Izvor Danas Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...