Vučić odgovorio Tadiću: „Da se stidi svojih reči!“

151

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je da se sastajao sa stranim obaveštajcima dok je bio u opoziciji, već su, kako je rekao, u pitanju bili „prvi sekretari i zamenici ambasadora“, prenosi N1.

Vučić je komentarišući konferenciju za novinare bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića rekao da Tadić „treba da se stidi svojih reči, s obzirom na to da se on sa tim ljudima sastajao mnogo više“.

Kazao je i da je Tadić „sve to pratio iz privatnog prislušnog centra koji se nalazio u Predsedništvu“, da bi potom bio premešten „na jedan splav“.

Vučić je ocenio kao „notornu laž“ to da je Srbija pretvorila Srpsko-ruski humanitarni centar u Nišu u rusku vojnu bazu.

On je komentarišući izjavu predsednice Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rade Trajković o tome kazao da je to „još jedna od laži Saveza za Srbiju“.

„Ne razumem histeričnu kampanju koju pojedini lideri Saveza za Srbiju vode protiv Rusije“, rekao je Vučić novinarima u Beogradu.

Upitan o izjavi predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović da bi rado išla na koncert Marka Perkovića – Tompsona povodom godišnjice „Oluje“, Vučić je kazao da je za Hrvatsku to „radostan dan“, ali „za nas je jedan od najtužnijih i mi ćemo ga obeležiti kako dolikuje“.

Tadić: Vučić učinio krivično delo, Srbija je ugrožena

Izvor N1
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...