„Instagram“ i „WhatsApp“ menjaju ime

284

„Facebook“ po svaku cenu želi da svi znaju da je on vlasnik i „WhatsApp-a“ i „Instagram-a“. Zbog toga će obe aplikacije dobiti „from Facebook“ dodatak i njihova zvanična imena biće:

„WhatsApp from Facebook“ i „Instagram from Facebook“, prenosi Mondo.rs.

Insistiranje na ovako nečemu, je greška, jer je „Facebook“ u poslednje vreme napravio ogromne skandale i propuste u vezi sa bezbednošću i sigurnošću svojih korisnika i aplikacija. „Instagram“ i „WhatsApp“ nisu bile deo toga i ovim preimenovanjem ove dve aplikacije mogu da imaju više štete, nego koristi.

„Facebook“ i „Instagram“ ne rade, korisnici besni

 

Biće preimenovan i „Oculus“, takođe u vlasništvu ove velike kompanije, pa će se i on od sada zvati „Oculus from Facebook“.

Podsećamo vas da su tvorci aplikacija „WhatsApp“ i „Instagram“ napustili sve ubrzo nakon što ih je „Facebook“ kupio i pozvali korisnike na bojkot, jer se nisu slagali sa „Facebook“ i Cukerbergovim planovima za dalji razvoj tih aplikacija, koje su se u potpunosti promenile od svoje samostalnosti.

Promena imena je, verovatno još jedna stepenica razvoja na putu spajanja „Messenger“, „Facebook“, „WhatsApp“ i „Instagram“ aplikacija u jednu platformu za poruke, koja će se desiti uskoro. „Messenger“ za sada ostaje sa imenom kakvo ima i sada.

Izvor Mondo.rs
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...